Το ιατρείο

Πρόσβαση στο ιατρείο

 
Το ιδιόκτητο Ιατρείο βρίσκεται στην Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου 9 στην περιοχή Ευζώνων/Νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, δίπλα από το ζαχαροπλαστείο «Αβέρωφ». Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο, με αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

Είναι προσπελάσιμο από την Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη με τις γραμμές λεωφορείου 5, 6, 10, 11, 31, 3, 33, 39 και άλλων. Για όποιον έρχεται από ανατολικά στάση Ευζώνων, ενώ για όποιον έρχεται από δυτικά στάση Ευζώνων ή Ευζώνων – Γαλλικό Ινστιτούτο.

Με ΙΧ, πάρκινγκ υπάρχει στην Καυταντζόγλου, στη Ναπολέοντος Ζέρβα (με πληρωμή πλέον), στα στενά της Ευζώνων ή στο πάρκινγκ του Νέου Δημαρχείου για δύσκολες κυκλοφοριακά ημέρες (η απόσταση από το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έως το Ιατρείο είναι 3 λεπτά με τα πόδια).

 

Ωράριο Λειτουργίας

 
Το Ιατρείο λειτουργεί κάθε απόγευμα 16:00 με 20:00, αλλά σε έκτακτες ή επείγουσες καρδιολογικές περιπτώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και πρωινά ραντεβού κατόπιν συνεννοήσεως με τον γιατρό.

Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως με τον ασθενή και για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, γίνονται επισκέψεις κατ’οίκον.

 

Επικοινωνία

 
Το σταθερό τηλέφωνο είναι 2310269431, ενώ όταν αργεί το ιατρείο, υπάρχει εκτροπή κλήσεως στο κινητό 6937167086. Με αυτόν τον τρόπο ο γιατρός είναι πάντα στην διάθεση των ασθενών του για απορίες, διευκρινίσεις, συμβουλές.

Οι ασθενείς, όπως και τα μικροβιολογικά/απεικονιστικά Εργαστήρια, μπορούν να στέλνουν αποτελέσματα εξετάσεων στο e-mail: iltirodimos@yahoo.gr. Κατόπιν μπορούν να τηλεφωνήσουν στον γιατρό για περαιτέρω εκτίμηση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων (και συνεπώς αν αυτά είναι φυσιολογικά, να μην χρειαστεί επιπλέον επίσκεψη στο ιατρείο).

 

Google Maps